Steun lokale horeca

Koop een waardebon

Lokale agencies bundelen de krachten en lanceren Let’s Support

Antwerpen, 16 maart 2020 – De hele wereld is op dit moment in de ban van het coronavirus. Iedere dag worden de opgelegde maatregelen strenger en sluiten meer en meer horeca, handelszaken en organisaties al dan niet tijdelijk hun deuren. De grootste bedreiging voor hen is op dit moment niet COVID-19, maar juist de onzekerheid en onwetendheid die het virus met zich meebrengt. Let’s Support, een lokale non-profitactie, wil in deze donkere tijden die zaken net wat meer zekerheid bieden door de lancering van een online waardebonplatform.

Let’s Support – een partnerschap tussen Meug, GrowForce, Reputations, Parlangi en DinnerGift.be – wil in de eerste fase steun bieden aan de lokale horecazaken die getroffen werden door de uitbraak van COVID-19. Ze worden gedwongen hun zaak voor onbepaalde duur te sluiten en hun events af te gelasten, terwijl de vaste kosten zich maar blijven opstapelen. Een situatie die al snel onhoudbaar wordt voor velen.

Let’s Support biedt een platform om deze precaire situatie te overbruggen, door iedereen de kans te geven een waardebon te kopen voor deze zaken. Op die manier krijgen de lokale horecazaken nu de broodnodige centen binnen om de periode zonder inkomsten te overbruggen en zo het risico enigszins te kunnen spreiden.

“De komende weken zullen zwaar worden voor iedereen, maar als we samenwerken, kunnen we veel mensen helpen! ‘Vele kleintjes maken iets groots’: elke waardebon die je aankoopt helpt, los van het bedrag dat je investeert. We hopen natuurlijk heel hard dat de overheid ook een substantiële bijdrage levert aan deze ondernemers”, aldus Let’s Support.

Close Menu